El Centre d’Informació i Reserves de Turisme de Lleida està d’aniversari.
Des que va obrir ha rebut 425.000 visitants i ha incrementat la seva oferta i serveis. En els últims anys ha aconseguit atraure i fidelitzar 6.000 fans a Facebook i 2.000 seguidors a Twitter

05/03/2013
Des que es va obrir, el centre ha rebut uns 425.000 visitants, procedents d’arreu de l’Estat i de l’estranger, principalment de Barcelona, Madrid, País Basc, Aragó, Comunitat Valenciana i França. El perfil del visitant més freqüent respon a parelles i famílies que s’han interessat per conèixer el patrimoni, les festes i les activitats culturals de la ciutat. El 2008, el 2009 i el 2010 han estat els tres anys en què s’ha registrat un major nombre de visitants, amb més de 30.000 persones en cadascun.

En els darrers anys destaca la implantació de l’oficina municipal a les xarxes socials. Han suposat una eina molt important per a la difusió de les notícies que s’han generat a Turisme de Lleida i del producte turístic local. En 3 anys, aproximadament, ha aconseguit atraure prop de 6.000 fans a Facebook i des del 2011 ha fidelitzat uns 2.000 seguidors a Twitter.

A més d’oferir el servei d’informació turística, el centre, que es troba en ple centre de la ciutat, a l‘Eix Comercial (carrer Major, 31), disposa d’un espai per a la venda de souvenirs inspirats en els principals atractius de la ciutat. També compta amb una secció de llibreria en la qual es poden trobar tot tipus de publicacions de la ciutat. Una de les darrers novetats en aquest mateix espai és el “racó dels petits lleidatans”, adreçat als més petits perquè puguin pintar motius lleidatans i llegir els contes infantils que fan referència a Lleida.
 
La ciutat acollirà cites destacades al 2013, dos congressos internacionals
El de Professionals de la Salut en Intervencions Assistides amb Animals (IAA) i Gossos d’Alerta Mèdica i el d’Investigació Infermera- i el Congrés de la Societat Catalana de Medicina Familiar Comunitària
01/03/2013
El Congrés Internacional de Professionals de la Salut en Intervencions Assistides amb Animals (IAA) i Gossos d’Alerta Mèdica tindrà lloc del 16 i 18 de març al Centre de Cultures i Cooperació Transfrontera de la UdL. L’organitzen el CAP Bordeta-Magraners de l’Institut Català de la Salut, la UdL i l’associació Dog Nature.
En aquesta convenció s’espera la participació de professionals de tota Europa i l’edició de Lleida serà la primera que es fa a Espanya. Les Intervencions Assistides amb Animals són programes dissenyats per promoure millores a nivell físic, social, emocional, educacional i cognitiu de la persona. El congrés d’IAA és una activitat acreditada pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries – Comisión de Formación Continuada del Sistema Nacional de Salud.

D’altra banda, la Llotja de Lleida acollirà del 12 al 15 de novembre, el XVII Congrés Internacional d’Investigació Infermera. La Unidad de Investigación en Cuidados de Salud del Instituto de Salud Carlos III i el seu consell consultiu assessor van escollir la candidatura de Lleida, presentada conjuntament per la Facultat d’Infermeria de la UdL i el Col•legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Lleida. L’organització preveu l’assistència de més de 650 professionals arribats de punts com Canadà, Sudamèrica i Orient Mitjà, entre altres.

Lleida serà també. la seu del congrès de la Societat Catalana de Medicina Familiar Comunitària, coincidint amb el trentè aniversari d’aquesta entitat. La cita, que se celebrarà a la Llotja, reunirà els metges de família de Catalunya.


 
Lleida acollirà el concurs " Millor Sommelier de Catalunya "
Lleida serà la seu, per primer cop, del Concurs Millor Sommelier de Catalunya, una iniciativa organitzada per l’Associació Catalana de Sommeliers amb el suport de Turisme de Lleida-Ajuntament de Lleida i que aplegarà els millors sommeliers d’arreu del territori
01/03/2013
El president dels Sommeliers de Catalunya Xavier Ayala, i el president dels Sommeliers de Lleida, Jaume Gaspà, han confirmat que la nova edició del concurs, que reunirà desenes de participants i tindrà lloc a principis de juny a la ciutat de Lleida

Aquesta nova edició del concurs reforçarà la capitalitat de Lleida des del punt de vista de trobada professional i obrirà un nou camí a l’hora de promoure altres iniciatives a llarg termini.

La finalitat de l’Associació Catalana de Sommeliers, fundada al 1990, és la de formar i millorar els contactes entre els professionals del sector, així com la de donar a conèixer els secrets del món de la enologia.

 
Una delegació del Club Korazza visita Lleida
Viatge per conèixer les possibilitats de la ciutat per l'organització d'esdeveniments
18/02/2013
Una delegació del Club Korazza va visitar Lleida en el marc d’un viatge de familiarització organitzat per Turisme de Lleida i per Catalunya Convention Bureau (CCB). El grup, integrat per 15 persones, va recorrer la Seu Vella i la Llotja i es va reunir amb els responsables d’aquest equipament per tal de conéixer les seves característiques i comprovar les possibilitats d’organitzar-hi esdeveniments. Korazza és una entitat que aplega executius d’alt nivell d’associacions de parla hispana.

Turisme de Lleida, ha mostrat la seva satisfacció perquè Korazza hagi triat la ciutat per realitzar aquesta estada "que refoça la capitalitat de Lleida per a la celebració d'esdeveniments professionals".

D'aquesta manera, Turisme de Lleida ha donat a conéixer el potencial de la ciutat per acollir congressos, assemblees i fires, entre altres. L’ens municipal aposta per estades d’aquest tipus, anomenades “fam trips” (viatges de familiarització), amb l'objectiu de presentar els possibles escenaris per a convencions i, també, l’oferta hotelera, gastronòmica
 

Espònsors:

Col·laboradors:

Amb el suport de:

NOTA: Per realitzar aquestes accions és necessari obrir el correu. Els enllaços no funcionen en la vista prèvia
Per a veure les condicions d'ús d'aquest servei i administrar les seves dades Premi aquí
Per a deixar de rebre el butlletí Premi aquí
Turisme de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida