Gaudeix de la Setmana Santa de Lleida
Les dues processons configuren el màxim atractiu de la Setmana Santa Lleidatana
20/03/2013
Els actes de la Setmana de la ciutat de Lleida segueixen la tradició, amb les dues grans processons, la de Diumenge de Rams, organitzada per la Congregació de la Verge dels Dolors, i la del Sant Enterrament, de Divendres Sant, amb la Congregació de la Sang. Aquests dos actes centrals de la Setmana Santa a Lleida presenten lleus novetats respecte a edicions anteriors. En el cas de la Processó dels Dolors aquest any l’encontre entre el pas de la Somereta i la verge dels Dolors es farà a la cruïlla del carrer Cavallers amb Blondel.
En el cas de la processó del Sant Enterrament just al final de la processó,a l’altura de l’Avinguda de Catalunya hi haurà una representació de la despedida de la Verge amb el Crist Jacent “simbolitzant una representació del comiat de Divendres Sant fins a esperar a diumenge el retrobament amb la resurrecció”..


Per a més informació de tots els actes podeu consultar al web de Setmana Santa
 
Aquesta Setmana Santa , descobreix els Templers
Els visitants que vagin a Gardeny en taxi amb el servei de la cooperativa Tele Ràdio Taxi, podran accedir gratuïtament al monument

20/03/2013
El Centre d’Interpretació de l’Orde del Temple és un espai singular que ofereix al visitant un apassionant viatge a una de les comunitats religioses més interessants i controvertides de la nostra història.

Qui desitgi retrocedir vuit segles i submergir-se en plena era templera, només cal que visiti el Castell. Podrà trepitjar i veure les mateixes estances i espais que els anomenats soldats de Crist trepitjaven quan la casa templera de Gardeny era un dels centres neuràlgics i de poder del Temple a la Corona d’Aragó

Preu entrada
Tarifa General: 2.50 euros inclou entrada i audioguia
Tarifa Reduïda: 1.50 euros( pensionistes, titulars del carnet jove, estudiants, família nombrosa, joves de 7 a 21 anys )
Tarifa Gratuïta: de 0 a 6 anys, Carnet Club Super3, i a partir dels 65 anys.

Horaris Setmana Santa:
Dijous 28, Divendres29, Dissabte30 i Diuemnge 31
obert de 10.00h a 13.30hPer a més informació dels Templers
 
L'Oficina de Turisme al teu servei
A l’oficina trobaras tota la informació per viure Lleida intensament.


20/03/2013
Tot el que no ets pots perdre de Lleida, informació sobre visites guiades als monuments, activitats programades per aquestes festes, informació sobre hotels, restaurants, exposicions, espectacles teatrals i musicals.,

Lleida es una ciutat plena de llocs per visitar i gaudir: El conjunt Monumental de la Seu Vella, el Palau de la Paeria, el Castell de Gardeny, el Museu de Lleida , el Museu Morera, la Panera, el Museu Roda Roda etc.

A l’oficina trobaras tota la informació per viure Lleida intensament.

Consulta l'agenda d'aquesta Setmana Santa
 

Espònsors:

Col·laboradors:

Amb el suport de:

NOTA: Per realitzar aquestes accions és necessari obrir el correu. Els enllaços no funcionen en la vista prèvia
Per a veure les condicions d'ús d'aquest servei i administrar les seves dades Premi aquí
Per a deixar de rebre el butlletí Premi aquí
Turisme de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida