Aprofita la tardor i descobreix la Ruta del Vi de Lleida-Costers del Segre
La Ruta del Vi de Lleida-Costers del Segre és un passeig per la gastronomia, la cultura i la geografia lleidatana vistes a través dels seus cellers.

21/09/2012
Un viatge enològic en què els vins tradicionals o de nova factura dibuixen un paisatge on passat, present i futur s'encavalquen. Parlar de Lleida és parlar de vi. Les innovadores bodegues que avui esquitxen la geografia lleidatana tenen el seu origen en una tradició llarga i ancestral.

Encantadors cellers on la tecnologia més moderna i la tradició generacional del conreu de la vinya ofereixen deliciosos vins tan diversos com el territori pel qual s'estén la Ruta. Un magnífic passeig per un patrimoni natural i monumental únic. Empremtes dels diversos pobles que van poblar aquestes terres i d'una cultura arrelada al paisatge, vestigis d'èpoques passades conviuen en un ventall de paratges dispars.

A més a més, la Ruta inclou una selecció de restaurants que representen la cuina lleidatana a la perfecció. I és que la nostra gastronomia té el seu origen en els productes naturals que es cultiven, creixen i elaboren en els nostres camps: fruites, verdures i hortalisses, olis, carns ...

Us proposem que prèvia reserva, visiteu els cellers de la Ruta del Vi de Lleida Costers del Segre. Per més informació
 
Viu la història Templera de Lleida amb els ulls d’avui
Obre els ulls i veuràs l’escenari històric de l’època templera de fa vuit segles.
24/09/2012
Al segle XIII, la Casa Templera de Gardeny era un des principals centres de poder de l’Ordre del Temple a la Corona d’Aragó. Ara pots conèixer i viure la seva història amb els ulls d’avui. El Centre d’Interpretació de l’Orde del Temple de Gardeny recrea l’època dels templers.

El Castell Templer de Gardeny, està obert en horari de 10h a 13.30h de dimarts a diumenges i festius i les tardes de dimarts a dissabte de les 17.00 a les 19.30h. Horari fins al 14 d’octubre.

Per a més informació del Castell Templer de Gardeny
 
Rutes turístiques per conèixer la Ciutat per a grups i col.lectius!
24/09/2012
Si vols visitar un punt en concret o fer una ruta per Lleida, indica el que t'agradaria visitar i et farem una ruta a mida personalitzada. Només cal sol•licitar pressupost i /o reserva enviant un correu a indibil@paeria.es

Rutes que ofereix Turisme de Lleida:

La Lleida Secreta
La Lleida Modernista
Pels carrers de la ciutat Medieval
Petits grans racons
Les Catedrals i els seus Tresors


Més informació
 
Coneix la Lleida Secreta !
Lleida és una ciutat que ha bategat sempre al ritme de la història. Iltirta, Ilerda, Madina Larida, Leyda....Aquest galimaties de cultures escrit per ilergetes, romans, àrabs i la societat medieval treu el cap avui, de forma especial, en tres punts de la ciutat.
24/09/2012
Les restes de l’Auditori Municipal “ Enric Granados”, la muralla d’Anselm Clavé i les Adoberies són una finestra a la Lleida que dorm sota carrers i places: “ La Lleida Secreta “ .

Calendari d'octubre per visitar els espais de la Lleida Secreta:

Horari de 10.30h a 13.30h

 Diumenge 7 d’octubre Les Adoberies
 Diumenge 21 d’octubre Restes arqueològicques de l’Auditori
 Diumenge 28 d’octubre Muralles medievals d’Anselm Clavé

Per a més informació consulta la web de Turisme de Lleida.

www.turismedelleida.cat
Més informació
 
Lleida en bus turístic, fins al 14 d’octubre
El recorregut comença al Palau de la Paeria, té 11 parades i des del mateix bus és pot accedir a visitar els principals monuments de la ciutat

24/09/2012
Els horaris són: a les 10.00h, 11.00h, 12.00h, 17.00, 18.00h, 19.00h i 20.00h amb sortides nocturnes els divendres i dissabtes a les 21.00 i 22.00h

És un servei que s’ofereix tant als lleidatans per conèixer la seva ciutat d’una forma diferent i potenciar l’autoestima envers la ciutat com per als visitants es desplacin a la ciutat

La línia uneix els dos turons de la ciutat i fa accessible la visita als dos principals monuments de Lleida: la Seu Vella i el Centre d’Interpretació de l’orde del Temple de Gardeny, on l’entrada es gratuïta pels que pugin amb el bus.

El preu es de 1’15 euro,el bitllet ordinari i també es pot utilitzar el servei amb la T-Nostra, T-Estudiants i ATM .

Fins el dia 14 d’octubre el bus turístic funcionarà diàriament. Presentant el tiquet del bus turístic els usuaris tindran entrada gratuïta al Castell Templer de Gardeny.

Per a més informació Turisme de Lleida c/ Major 31 902250050 i al web www.turismedelleida.cat
 

Espònsors:

Col·laboradors:

Amb el suport de:

NOTA: Per realitzar aquestes accions és necessari obrir el correu. Els enllaços no funcionen en la vista prèvia
Per a veure les condicions d'ús d'aquest servei i administrar les seves dades Premi aquí
Per a deixar de rebre el butlletí Premi aquí
Turisme de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida