Lleida, nou membre del Comitè Executiu de l’Spain Convention Bureau
L’elecció de la ciutat de Lleida s’ha fet a Zamora en el marc del III Fòrum MICE i l’Assemblea anual de l’SCB

28/09/2012
Lleida ha estat elegida membre de la Comissió Executiva de l’Spain Convention Bureau, en l’Assemblea anual d’aquest organisme públic, en el marc del III Fòrum MICE (Meetings, incentives, conferences and exhibitions). El regidor i president de Turisme de Lleida, Fèlix Larrosa, serà el representant de la ciutat en la comissió, que juntament amb representants de Santiago, Granada, Cuenca i Santa Cruz, entre altres, han estat nomenats en l’assemblea general.

En el decurs de l’assemblea, s’ha presentat la memòria d’activitats, així com un estudi que mesura el turisme de reunions, entre altres qüestions. Algunes de les dades que s’han donat a conèixer indiquen una tendència general a nivell estatal de l’augment del nombre de reunions, en un 12,3 %, baixant el nombre d’assistents a les reunions, en un 3,5%. Pel que fa a la despesa mitjana diària dels participants, aquesta se situa en 77,31 euros, exclòs l’allotjament. Una altra observació és que ha crescut el mercat internacional. Les dades recollides en aquest estudi constaten que el sector turístic resisteix la complexa situació internacional actual.

 
Solucions Energètiques per a Hotels
L'eina en línia que ajuda als hotels a ser més ecològics


29/09/2012
Solucions Energètiques per a Hotels és la iniciativa d'Europa en l'àmbit de l'energia en els hotels i el seu objectiu és incrementar en un 20% l'eficiència energètica dels petits i mitjans hotels europeus i en un 10% l'ús de les energies renovables. Iniciat per l'OMT, el projecte està cofinançat per l'Agència Executiva de Competitivitat i Innovació europea, i executat en associació amb el Programa de les Nacions Unides per al Medi Ambient (PNUMA), la International Hotel & Restaurant Association (IH & RA), el Consell Europeu d'Energies Renovables (EREC) i l'Agència de Medi Ambient i Gestió Energètica francesa (ADEME).

El seu objecte és fomentar la sensibilització entre la comunitat internacional respecte a la importància del turisme i el seu valor social, cultural, polític i econòmic. L'esdeveniment intenta contribuir a afrontar els reptes mundials assenyalats en els Objectius de Desenvolupament de les Nacions Unides per al Mil • lenni (ODM) i incidir en la contribució que pot aportar el sector turístic per assolir aquests objectius.

Solucions Energètiques per a Hotels
 
Lleida Event & Convention Bureau participarà a la fira EIBTM que reunirà a més de 3.100 proveïdors internacionals de més de 90 països.
Es tracta de la fira de turisme de negocis, congressos i incentius més important a nivell mundial per a reunions, incentius, esdeveniments i viatges de negocis del sector.

01/10/2012
EIBTM està enfocada en un marc empresarial i de negoci dinàmic. El programa de Hosted Buyers, atreu als principals compradors mundials d’alt nivell internacionals.


L’oferta de Lleida estarà representada per la cinquantena de membres que formen part del programa LECB: hotels de la ciutat i el territori, diferents sales i equipaments per la celebració de congressos i convencions, espais singulars, restaurants, sales de banquets i diferents empreses de serveis relacionades amb l’organització d’aquest tipus d’actes que juntament amb - La Llotja – Teatre i Palau de Congressos conformen l’oferta en el segment MICE.

 
Famtrip Mediterran Enoturismus 3 i 4 octubre
Internacionalització de l'oferta enogastronomica de Lleida
03/10/2012
Lleida presenta l'oferta enogastronomica en un viatge de familiarització de 12 TTOO alemanys que visitaran Lleida els dies 3 i 4 d'octubre.
Es tracta d'una acció organitzada conjuntament per l'Agència Catalana de Turisme i Turisme de Lleida amb el suport del patronat de Turisme de la Diputació de Lleida per tal d' introduir l'oferta enogastronòmica a nous mercats internacionals, mercats amb un potencial en enoturisme important, tal i com es preveu en el pla de marquèting de l'rorganisme municipal .

Està previst que els TTOO visitin dos cellers membres de la Ruta del Vi de Lleida i una presentació de l'oferta enoturística.

 
Lleida ciutat de Congressos
Aquest mes d’octubre està previst que Lleida aculli els següents congressos:

04/10/2012
 Del 1 al 5/10 X Simposi Nacional y VII ibérico sobre Maduración Postcosecha
 Del 4 i 5/10 I Congrés Internacional sobre Crítica Filològica i Ecdòtica Textos Catalans del s. XIX i XX.
 Del 6 al 9/10 Assemblea Iberoamericana de Cambres de Comerç
 Del 17 al 19/10 XXIII Congrés de Conaif ( Gremi Instal•ladors )
 20 d’octubre PEDIATIC ( Pediatria )
 24 d’octubre IV Jornada Sida i Món Local


 

Espònsors:

Col·laboradors:

Amb el suport de:

NOTA: Per realitzar aquestes accions és necessari obrir el correu. Els enllaços no funcionen en la vista prèvia
Per a veure les condicions d'ús d'aquest servei i administrar les seves dades Premi aquí
Per a deixar de rebre el butlletí Premi aquí
Turisme de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida