Presentació al sector empresarial i professional de Lleida del nou equip directiu de la Llotja
La Llotja una oportunitat de desenvolupament i d'intercanvi d'experiències
16/10/2012
El desig de la nova direcció és obrir l'equipament a la col•laboració i la complicitat del sector empresarial de Lleida i aprofitar al màxim les oportunitats que poden sorgir de les sinèrgies dels diferents àmbits productius de Lleida i de les potencialitats de La Llotja en l'organització d'esdeveniments, congressos amb una oferta gastronòmica de qualitat.
Aposten per treballar intensament per aquest projecte i aprofitar al màxim totes les possibilitats que ofereix l'equipament.
Prop de 200 persones del món de l'empresa i de diferents sectors professionals de la ciutat van assistir a la trobada.


Web de la llotja
 
9è aniversari de l’arribada de l’AVE a Lleida
4 milions de passatgers han utilitzat l'AVE des de l'entrada en servei de la línia, l'any 2003
11/10/2012
4 milions de passatgers han utilitzat els AVE de la línia Lleida-Saragossa-Madrid amb destinació o sortida Lleida des de l'entrada en funcionament de la línia, l'any 2003,
L’Alta velocitat ha representat per Lleida grans oportunitats, la consolidació de Lleida com a ciutat de congressos, els intercanvis comercials d’activitat professional o projectes com el parc Cientific i Tècnologic de Gardeny
També cal remarcar com a dada molt possitiva l'entrada en funcionament, fa 4 anys, del servei AVANT a Barcelona. Una línia que han utilitzat ja 1.634.000 persones " xifres rellevants que proven una mobilitat vinculada a l’activitat econòmica i l’ocupació.
 
Turisme de Lleida promourà que els establiments de restauració incloguin menús i plats adaptats a persones celíaques
Turisme de Lleida endegarà una campanya interna entre els establiments de restauració de la ciutat per promoure la incorporació de menjars adaptats per a persones celíaques a les cartes i als menús.
15/10/2012
El Patronat ho considera una oportunitat per a moltes persones que pateixen aquesta incompatibilitat alimentària i que opten per quedar-se a casa i no gaudir de la restauració lleidatana.
L’Associació de Celíacs de Lleida compta amb prop de 400 membres a tota la província. La seva seu social, inaugurada el passat mes de febrer, està situada al carrer Henry Dunant. Aquest espai té com a objectiu centralitzar les activitats i els serveis que s’ofereixen als socis i les sòcies i l’organització de tallers relacionats amb la malaltia.
Celíacs de Catalunya ofereix atenció i informació a persones celíaques i amb Dermatitis Herpetiforme (intolerància al gluten que es pot trobar al blat, la civada, l’ordi i el sègol). La iniciativa de la creació de SMPAP Celíacs de Catalunya va sorgir l’any 1976 d’un grup de pares, mares i metges de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.
 
Turisme de Lleida ofereix a l'OMT la Llotja per celebrar esdeveniments
10/10/2012
En el transcurs de la sessió, Rifai va posar de manifest la importància de desenvolupar un oferta turística àmplia i diversa en la qual els territoris d'interior i ciutats com Lleida han d’exercir un paper determinant.
En aquest sentit, el regidor li va traslladar la seva preocupació per l'impacte a les Terres de Lleida del nou impost turístic i la necessitat d'avançar en internacionalització.
Turisme de Lleida va oferir a l'OMT la Llotja per celebrar esdeveniments i també li va traslladar la invitació de l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, per visitar la ciutat.
L'OMT -UNWTO- sigles en anglès, és l'agència de les Nacions Unides especialitzada en turisme i l'única agència de l'ONU que té la seva seu a l'Estat.
Larrosa també es va reunir amb la directora d'àrea per Europa de l'OMT, Isabel Garaña, a qui va oferir participar al primer Simposi de Gastronomia i Turisme que se celebrarà a Lleida el proper 12 de novembre
 

Espònsors:

Col·laboradors:

Amb el suport de:

NOTA: Per realitzar aquestes accions és necessari obrir el correu. Els enllaços no funcionen en la vista prèvia
Per a veure les condicions d'ús d'aquest servei i administrar les seves dades Premi aquí
Per a deixar de rebre el butlletí Premi aquí
Turisme de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida