4ª Festa del Vi de Lleida
El proper diumenge 4 de novembre, visita la 4ª Festa del Vi de Lleida a la Plaça Ricard Viñes. Tasta els vins de la Ruta del Vi-Costers del Segre i gaudeix de la gastronomia lleidatana!
24/10/2012
El proper diumenge dia 4 de novembre , visita la 4ª Festa del Vi de Lleida a la Plaça Ricard Viñes, tasta els vins de la Ruta del Vi de Lleida-Costers del Segre i gaudeix de la gastronomia lleidatana.

La Festa acull els Cellers de la DO Costers del Segre que pertanyen a l’associació de la Ruta del Vi de Lleida , ruta de promoció del Turisme Enològic.

Es podran tastar vins blancs, rosats o negres...que es podran maridar amb acurades propostes gastronòmiques dels restaurants participants i un tast de diverses elaboracions de la mà del gremi de Forners.

Durant la jornada hi haurà sorteig de regals: lots de Vins dels Cellers participants i un cap de setmana enològic.

Horari de la Fira : d’11 a 20h
Festa del Vi de Lleida
 
Regals exclusius de Lleida
Turisme de Lleida ofereix la possibilitat d’adquirir un ampli ventall de regals de Lleida.
24/10/2012
El millor detall amb els dissenys més actuals i coloristes. Una infinita varietat de regals amb empremta pròpia de la nostra ciutat; samarretes, tasses, clauers, pins, articles de decoració... tots ells il•lustrats amb els elements simbòlics de Lleida, com és per exemple el famós caragol, i no hem d’oblidar –nos de la fruita: la pera i la poma donen forma a creatius productes. Reproduccions en miniatura de la Seu Vella, de “ Lo Marraco “.... i un espai dedicat a les publicacions de Lleida: gastronòmia, història, tradicions d’autors lleidatans; en definitiva una gran varietat de llibres dedicats a Lleida.

L’entitat ofereix la possibilitat de comprar tots aquets articles directament a l’oficina o bé a través de la xarxa a la botiga virtual del web , on podeu trobar una relació de més de 250 regals i souvenirs diferents de la ciutat.

També s'ofereix un servei especial per a empreses Així com el Servei de personalització i estampació de regals.

L'’oficina de Turisme pot constituir una bona alternativa a l’hora de realitzar les compres de Nadal, el record que hom vol emportar-se quan es viu lluny de Lleida, o aquell regal simbòlic tota mena de detalls per regalar i oferir el millor record de la ciutat.

.Regals de Lleida
 
Viu la història Templera de Lleida amb els ulls d’avui
Obre els ulls i veuràs l’escenari històric de l’època templera de fa vuit segles.

24/10/2012
Al segle XIII, la Casa Templera de Gardeny era un des principals centres de poder de l’Ordre del Temple a la Corona d’Aragó. Ara pots conèixer i viure la seva història amb els ulls d’avui. El Centre d’Interpretació de l’Orde del Temple de Gardeny recrea l’època dels templers.

El Castell Templer de Gardeny, està obert en horari de 10h a 13.30h de dimarts a diumenges i festius i les tardes de dimarts a dissabte de les 15.30h a les 17.30h.

Preu entrada
Tarifa General : 2.50 inclou entrada i audioguia
Tarifa Reduïda: 1.50 ( pensionistes, titulars del carnet jove, estudiants, família nombrosa, joves de 7 a 21 anys )
Tarifa Gratuïta: de 0 a 6 anys, Carnet Club Super3, i a partir del 65 anys.

Informació del Castell Templer
 
Lleida Secreta
Projecte de recuperació dels elements del patrimoni arqueològic i històric.
24/10/2012
Lleida és una ciutat que ha bategat sempre al ritme de la història. Iltirta, Ilerda, Madina Larida, Leyda....Aquest galimaties de cultures escrit per ilergetes, romans, àrabs i la societat medieval treu el cap avui, de forma especial, en tres punts de la ciutat.

28 d'octubre. Descobreix les Muralles medievals d'Anselm Clavé

Horari: 10.30h a 13.30h :

En aquesta sala es conserven restes de les muralles i torres de la ciutat de Lleida d’època medieval andalusina (segle IX-X dC) i feudal (segle XII-XIV) trobades l’any 1998.

Informació de la Lleida Secreta
 

Espònsors:

Col·laboradors:

Amb el suport de:

NOTA: Per realitzar aquestes accions és necessari obrir el correu. Els enllaços no funcionen en la vista prèvia
Per a veure les condicions d'ús d'aquest servei i administrar les seves dades Premi aquí
Per a deixar de rebre el butlletí Premi aquí
Turisme de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida