Anem de Tapes !
Del 15 al 25 de novembre
15/11/2012
Un total de 41 bars i restaurants de Lleida estrenen avui dia 15 la campanya Anem de Tapes? en que oferiran fins al pròxim 25 de novembre un ampli assortiment de tapes pel preu únic de 2,5 euros per tapa i copa de vi o canya.
La iniciativa pretén oferir durant deu dies una demostració en miniatura de la cuina de cada un dels locals que formen part de la campanya. Els interessats a tastar-les poden trobar tota la informació a movimenth
 
Descobreix el Castell Templer de Gardeny
Servei d'audioguia gratuït !
12/11/2012
El Centre d’Interpretació de l’Orde del Temple és un espai singular que ofereix al visitant un apassionant viatge a una de les comunitats religioses més interessants i controvertides de la nostra història.

Qui desitgi retrocedir vuit segles i submergir-se en plena era templera, només cal que visiti el Castell. Podrà trepitjar i veure les mateixes estances i espais que els anomenats soldats de Crist trepitjaven quan la casa templera de Gardeny era un dels centres neuràlgics i de poder del Temple a la Corona d’Aragó

Preu entrada
Tarifa General: 2.50 euros inclou entrada i audioguia
Tarifa Reduïda: 1.50 euros( pensionistes, titulars del carnet jove, estudiants, família nombrosa, joves de 7 a 21 anys )
Tarifa Gratuïta: de 0 a 6 anys, Carnet Club Super3, i a partir dels 65 anys.

Horaris Tardor/hivern:
Matins: de dimarts a diumenges i festius de 10.00h a 13.30h
Tardes:de dimarts a dissabte de 15.30h a 17.30h

Més informació
 
Regala Lleida
Turisme de Lleida ofereix la possibilitat d’adquirir un ampli ventall de regals de Lleida.
13/11/2012
El millor detall amb els dissenys més actuals i coloristes. Una infinita varietat de regals amb l'empremta pròpia de la nostra ciutat; samarretes, tasses, clauers, pins, articles de decoració... tots ells il•lustrats amb els elements simbòlics de Lleida. Com és per exemple el famós caragol, i no hem d’oblidar –nos de la fruita: la pera i la poma donen forma a creatius productes. Reproduccions en miniatura de la Seu Vella, de “ Lo Marraco “.... i un espai dedicat a les publicacions de Lleida: gastronomia, història, tradicions d’autors lleidatans; en definitiva una gran varietat de llibres dedicats a Lleida.

L’entitat ofereix la possibilitat de comprar tots aquests articles directament a l’oficina o bé a través de la xarxa a la botiga virtual del web , on podeu trobar una relació de més de 250 regals i souvenirs diferents de la ciutat.

També s'ofereix un servei especial per a empreses així com el servei de personalització i estampació de regals.

L’oficina de Turisme pot constituir una bona alternativa a l’hora de realitzar les compres de Nadal, el record que hom vol emportar-se quan es viu lluny de Lleida, o aquell regal simbòlic. Hi podeu trobar tota mena de detalls per regalar i oferir el millor record de la ciutat.

. 
La Lleida Secreta
Lleida és una ciutat que ha bategat sempre al ritme de la història. Iltirta, Ilerda, Madina Larida, Leyda....Aquest galimaties de cultures escrit per ilergetes, romans, àrabs i la societat medieval treu el cap avui, de forma especial, en tres punts de la ciutat.

14/11/2012
Portes obertes de 10:30h a 13:30h

25 de novembre

Restes Arqueològiques de l'Auditori
L’excavació arqueològica realitzada on avui es troba l’Auditori va posar al descobert les restes d’un edifici d’època romana construït cap a final del segle I dC. Es tracta de part d’una gran domus privada de la ciutat d’Ilerda. En total 1.200 metres quadrats organitzats en 24 habitacions o àmbits, patis, atri i corredor.


Nés informació
 

Espònsors:

Col·laboradors:

Amb el suport de:

NOTA: Per realitzar aquestes accions és necessari obrir el correu. Els enllaços no funcionen en la vista prèvia
Per a veure les condicions d'ús d'aquest servei i administrar les seves dades Premi aquí
Per a deixar de rebre el butlletí Premi aquí
Turisme de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida