Lleida es promociona a la Fira de Turisme de Negocis i Convencions EIBTM
Turisme de Lleida va presentar la gastronomia i l’enologia lleidatana com a valor afegit dels esdeveniments que es celebrin a la ciutat
27/11/2012
Turisme de Lleida, a través del Lleida Event&Convention Bureau, va participar del 27 al 29 de novembre a l’EIBTM, la fira de turisme, negocis, congressos i incentius més important a nivell mundial per a reunions, esdeveniments i viatges de negocis del sector, que va aplegar més de 3.100 empreses expositores tant estatals com internacionals.

Durant el transcurs del certamen, Lleida va presentar la gastronomia i l’enologia com a valor afegit als esdeveniments que es puguin dur a terme a Lleida. Turisme de Lleida va realitzar presentacions del Lleida Convention Bureau davant d’organitzadors professionals d’esdeveniments i es va entrevistar amb meeting planners per tal de donar a conèixer l’activitat de l’entitat i les possibilitats de Lleida com a destinació de reunions professionals, esdeveniments i viatges d’incentiu.

L’oferta de Lleida estava representada per la cinquantena de membres que formen part del programa LECB: hotels de la ciutat i el territori, diferents sales i equipaments per la celebració de congressos i convencions, espais singulars, restaurants, sales de banquets i diferents empreses de serveis relacionades amb l’organització d’aquest tipus d’actes que, juntament amb La Llotja – Teatre i Palau de Congressos, conformen l’oferta en el segment MICE.


 
Lleida acollirà el Congrés nacional de l’organització professional d’empreses de congressos i reunions l’any 2016
El regidor i president de turisme de Lleida, Fèlix Larrosa, va acordar amb el president de les OPC ( Organització professional de Congressos de Catalunya), Rafel Peris, la celebració del seu Congrés nacional l’any 2016 a Lleida, a més de potenciar diverses línies de col·laboració per incentivar l’organització d’esdeveniments a la ciutat de Lleida.

04/12/2012
Larrosa va visitar la fira EIBTM, la fira de Turisme, negocis, congressos i incentius més important del món, que es va celebrar a Fira de Barcelona, on va assistir a la reunió de la comissió executiva de l’Spain Convention Bureau i va mantindre diferents trobades de treball.

Lleida és membre de la comissió executiva de l’Spain Convention Bureau, reunida a Barcelona amb l’objectiu de presentar els plans de promoció internacional previstos per l’any 2013. En aquest marc, Lleida serà present aquest any vinent a les fires especialitzades de Londres i Frankfurt. D’altra banda, el regidor Fèlix Larrosa es va reunir amb, José Amo, el cap de Màrqueting on-line de Congressos i Fires, i Amador Galera, director del corredor transversal de la zona nord de RENFE, per preparar un nou conveni de col·laboració amb RENFE que permetrà l’aplicació de descomptes als professionals que participin en esdeveniments organitzats a Lleida. Així mateix, s’ha acordat posar en marxa campanyes de promoció conjuntes d’esdeveniments destacats
 
Creix el Turisme de Negocis durant el 2011
04/12/2012
Un total de 52.697 persones van assistir a convencions, congressos i jornades professionals durant el 2011, repartides en 2.121 assistents a convencions, 7.590 assistents a congressos i 42.986 assistents a jornades professionals.

Aquestes xifres suposen una tendència de creixement respecte a les dades del 2010 del 15,6%.

 

Espònsors:

Col·laboradors:

Amb el suport de:

NOTA: Per realitzar aquestes accions és necessari obrir el correu. Els enllaços no funcionen en la vista prèvia
Per a veure les condicions d'ús d'aquest servei i administrar les seves dades Premi aquí
Per a deixar de rebre el butlletí Premi aquí
Turisme de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida