Regala Lleida per Nadal !
Turisme de Lleida oferiex la possibilitat d'aquirir un ampli ventall de regals de Lleida !
17/12/2012
El millor detall amb els dissenys més actuals i coloristes. Una infinita varietat de regals amb l'empremta pròpia de la nostra ciutat; samarretes, tasses, clauers, pins, articles de decoració... tots ells il•lustrats amb els elements simbòlics de Lleida. Com és per exemple el famós caragol, i no hem d’oblidar –nos de la fruita: la pera i la poma donen forma a creatius productes. Reproduccions en miniatura de la Seu Vella, de “ Lo Marraco “.... i un espai dedicat a les publicacions de Lleida: gastronomia, història, tradicions d’autors lleidatans; en definitiva una gran varietat de llibres dedicats a Lleida.

L’entitat ofereix la possibilitat de comprar tots aquests articles directament a l’oficina o bé a través de la xarxa a la botiga virtual del web , on podeu trobar una relació de més de 250 regals i souvenirs diferents de la ciutat.

També s'ofereix un servei especial per a empreses així com el servei de personalització i estampació de regals.

L’oficina de Turisme pot constituir una bona alternativa a l’hora de realitzar les compres de Nadal, el record que hom vol emportar-se quan es viu lluny de Lleida, o aquell regal simbòlic. Hi podeu trobar tota mena de detalls per regalar i oferir el millor record de la ciutat.

.

 
Aquest Nadal, descobreix els Templers
Servei d'audioguia gratuït !
17/12/2012
El Centre d’Interpretació de l’Orde del Temple és un espai singular que ofereix al visitant un apassionant viatge a una de les comunitats religioses més interessants i controvertides de la nostra història.

Qui desitgi retrocedir vuit segles i submergir-se en plena era templera, només cal que visiti el Castell. Podrà trepitjar i veure les mateixes estances i espais que els anomenats soldats de Crist trepitjaven quan la casa templera de Gardeny era un dels centres neuràlgics i de poder del Temple a la Corona d’Aragó

Preu entrada
Tarifa General: 2.50 euros inclou entrada i audioguia
Tarifa Reduïda: 1.50 euros( pensionistes, titulars del carnet jove, estudiants, família nombrosa, joves de 7 a 21 anys )
Tarifa Gratuïta: de 0 a 6 anys, Carnet Club Super3, i a partir dels 65 anys.

Horaris Tardor/hivern:
Matins: de dimarts a diumenges i festius de 10.00h a 13.30h
Tardes:de dimarts a dissabte de 15.30h a 17.30h

El Castell romandrà tancat els següents festius:
Dia 25 Nadal
Dia 26 Sant Esteve
Dia 1 Cap d'any
Dia 6 Reis 
L'Oficina de Turisme de Lleida al teu servei !
Podem donar-te tota la informació que necessites i l'assessorament personalitzat per conèixer Lleida
17/12/2012
Al centre d’Informació i reserves trobaras informació actualitzada de totes les activitats que es poden fer a Lleida . Tot el que no ets pots perdre de Lleida, informació sobre visites guiades als monuments, activitats programades per aquestes festes, informació sobre hotels, restaurants, exposicions, espectacles teatrals i musicals.,

Lleida es una ciutat plena de llocs per visitar i gaudir: El conjunt Monumental de la Seu Vella, el Palau de la Paeria, el Castell de Gardeny, el Museu de Lleida , el Museu Morera etc.

A l’oficina trobaras tota la informació per viure Lleida intensament.

 

Espònsors:

Col·laboradors:

Amb el suport de:

NOTA: Per realitzar aquestes accions és necessari obrir el correu. Els enllaços no funcionen en la vista prèvia
Per a veure les condicions d'ús d'aquest servei i administrar les seves dades Premi aquí
Per a deixar de rebre el butlletí Premi aquí
Turisme de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida