Lleida potenciarà la seva comercialització turística a l’estranger
Per assolir els objectius d'internacionalització, es reforçarà la participació d'empreses privades en la creació de producte.
10/01/2013
A banda de la internacionalització, els eixos bàsics del 2013 seran el treball per potenciar la gastronomia lleidatana i la implementació del codi de bones pràctiques, amb la finalitat de posicionar la ciutat en el grup de destinacions d’aquesta especialitat.

També s’incidirà en el turisme d’esdeveniments, negocis i convencions i en les accions de promoció del patrimoni i el producte cultural.

Un altre dels objectius per al proper exercici és dinamitzar el castell de Gardeny i incentivar els visitants, promovent-ne la recerca científica i acadèmica amb l’aliança de la UdL, i amb la col•laboració del sector del taxi, en aquest cas, com a plataforma d’informació.

Turisme de Lleida està treballant perquè estudiants del grau de turisme puguin realitzar pràctiques en oficines de l’estranger, també, com a instrument de projecció exterior de la ciutat.
 
Codi de Bones Pràctiques en la gastronomia de Lleida
Turisme de Lleida té per objectiu situar Lleida com a destinació de turisme gastrònomic, per tal que l’activitat turística sigui capaç, de crear més ocupació i generi un impacte positiu sobre l’economia lleidatana.
10/01/2013
Per assolir aquests objectius es proposa l’aprovació i adhesió del Codi de Bones Pràctiques de la Gastronomia de Lleida, per part de les diferents empreses i col.lectius implicats en tota la cadena de valor agroalimentària i turística del nostre territori..

La missió del Codi de Bones Pràctiques de la Gastronomia de Lleida és aconseguir situar la gastronomia de Lleida en un alt nivell, mitjançant la qualitat, la innovació i la singularització que passa pel respecte per la diversitat de tradicions i productes de les terres de Lleida.

Codi de Bones Pràctiques de la Gastronomia de Lleida.
 
Lleida, epicentre de debat sobre la medicina bovina
La Llotja acollirà el proper mes d’abril el XVIII Congrés Internacional de Medicina Bovina, amb l’assistència de 600 especialistes d’arreu del món
11/01/2013
Lleida acollirà del 24 al 26 d’abril el XVIII Congrés Internacional de Medicina Bovina, organitzat per l’associació Nacional d’especialistes en Medicina Bovina d’Espanya. Es preveu que uns 600 especialistes provinents de tot el món debatin sobre la situació actual del sector i els avanços que s’estan produïnt.

Durant el dia 24 es realitzarà un simposium i s’organitzaran visites a explotacions punteres del sector. S’espera la visita a Lleida de ponents i investigadors, de les Universitats de Guelph (Ontario, Canada), Lieja (Bèlgica) Califòrnia (EEUU British Columbia (Canada i també de diferents empreses i instituts, de Madrid, Barcelona, Galícia, Uruguai, França…)
En aquest Congrés hi participen moltes empreses de l’àmbit químic i farmacèutic i serà un esdeveniment de gran impacte per la ciutat.
Turisme de Lleida aprofitarà la presència d’aquest col•lectiu d’experts i especialistes de tot el món perquè coneguin Lleida i els seus atractius turístics i gaudeixin de la gastronomia i de la cultura i de l’oci que ofereix la ciutat.
 

Espònsors:

Col·laboradors:

Amb el suport de:

NOTA: Per realitzar aquestes accions és necessari obrir el correu. Els enllaços no funcionen en la vista prèvia
Per a veure les condicions d'ús d'aquest servei i administrar les seves dades Premi aquí
Per a deixar de rebre el butlletí Premi aquí
Turisme de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida