Animac 2013 del 28 de febrer al 3 de març a la LLOTJA de Lleida
Animac 2013 tindrà lloc a Lleida del 28 de febrer al 3 de març. En aquests 4 dies s’aniran succeint les projeccions, les conferències, les presentacions especials, els tallers i altres activitats, en una cita imprescindible per als amants de l’art i l’entreteniment
15/02/2013
La Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Cataluña, organitzada per l’Ajuntament de Lleida,sota el títol “A través de la realitat”, explorarà enguany les possibilitats creatives de l’animació en la no ficció, al mateix temps que es convertirà en una font d’inspiració per a productores, documentalistes i animadors en un àmbit que ofereix interessants perspectives de creació.

Animac 2013, a més a més del seu programa habitual, recorrerà el tema d’allò real en l’animació a través de projeccions i de presentacions, dedicant una especial atenció a les produccions recents i en curs.


Informació de tota la programació a www.animac.cat
 
PORCPASSIÓ 2013
Mostra gastronòmica de la Cuina del Porc
42 establiments de Lleida i província participen en la segona edició de Porcpassió.

14/02/2013
Fins al 4 de març es pot gaudir d’un ampli ventall de propostes culinàries en format de tapes, torrades, entrepans, plats i menús de la cuina del porc. Un aparador per donar a conèixer l’amplíssima varietat gastronòmica que ofereix aquesta cuina.

Cal destacar la gran importància del sector porcí a Lleida,que representa el 60 per cent de la producció catalana i el 18 per cent de l’espanyola.

Porcpassió és una mostra gastronòmica, un punt de trobada entre productors, veterinaris, xarcuters, i agents de promoció de Turisme i xefs amb l’objectiu de promocionar un producte agroalimentari de qualitat.

Entra al microsite de Porcpasió i consulta les ofertes gastronòmiques dels establiments participants.

www.porpassiomovimenth.com
 
Descobreix la Ruta del Vi de Lleida-Costers del Segre
La Ruta del Vi de Lleida-Costers del Segre és un passeig per la gastronomia, la cultura i la geografia lleidatana vistes a través dels seus cellers.

11/02/2013
Un viatge enològic en què els vins tradicionals o de nova factura dibuixen un paisatge on passat, present i futur s'encavalquen. Parlar de Lleida és parlar de vi. Les innovadores bodegues que avui esquitxen la geografia lleidatana tenen el seu origen en una tradició llarga i ancestral.

Encantadors cellers on la tecnologia més moderna i la tradició generacional del conreu de la vinya ofereixen deliciosos vins tan diversos com el territori pel qual s'estén la Ruta. Un magnífic passeig per un patrimoni natural i monumental únic. Empremtes dels diversos pobles que van poblar aquestes terres i d'una cultura arrelada al paisatge, vestigis d'èpoques passades conviuen en un ventall de paratges dispars.

A més a més, la Ruta inclou una selecció de restaurants que representen la cuina lleidatana a la perfecció. I és que la nostra gastronomia té el seu origen en els productes naturals que es cultiven, creixen i elaboren en els nostres camps: fruites, verdures i hortalisses, olis, carns ...

Us proposem que prèvia reserva, visiteu els cellers de la Ruta del Vi de Lleida Costers del Segre.
www.rutadelvidelleida.com
 
Viu la història Templera !
El Centre d’Interpretació de l’Orde del Temple és un espai singular que ofereix al visitant un apassionant viatge a una de les comunitats religioses més interessants i controvertides de la nostra història.

12/02/2013
Qui desitgi retrocedir vuit segles i submergir-se en plena era templera, només cal que visiti el Castell. Podrà trepitjar i veure les mateixes estances i espais que els anomenats soldats de Crist trepitjaven quan la casa templera de Gardeny era un dels centres neuràlgics i de poder del Temple a la Corona d’Aragó

Preu entrada
Tarifa General: 2.60 euros inclou entrada i audioguia
Tarifa Reduïda: 1.60 euros( pensionistes, titulars del carnet jove, estudiants, família nombrosa, joves de 7 a 21 anys )
Tarifa Gratuïta: de 0 a 6 anys, Carnet Club Super3, i a partir dels 65 anys.

Horaris:
Dissabtes de 10.00h a 13.30h i de 15.30h a 17.30h
Diumenges i Festius de 10.00 a 13.30h

Per a grups i col.lectius possibilitat de visitar el Castell Templer durant la setmana, inprescindible fer reserva previa a Turisme de Lleida.Per a més informació www.turismedelleida.com
 
Portes obertes a la Lleida Secreta !
Projecte de recuperació dels elements del patrimoni arqueològic i històric de Lleida.

11/02/2013
Lleida és una ciutat que ha bategat sempre al ritme de la història. Iltirta, Ilerda, Madina Larida, Leyda....Aquest galimaties de cultures escrit per ilergetes, romans, àrabs i la societat medieval treu el cap avui, de forma especial, en diferents punts de la ciutat. Calendari mes de febrer i març

Calendari de Portes obertes :

Dia 17 de febrer. Les Adoberies.
Dia 24 de febrer. Domus de l'Auditori i Muralles d'Anselm Clavé 47
Dia 10 de març . Les Adoberies.
Dia 24 de març. Domus de l'Auditori i Muralles d'Anselm Clavé 47


Horari: Diumenges de 10.30h a 13.30h

Per a més informació de la Lleida Secreta
 

Espònsors:

Col·laboradors:

Amb el suport de:

NOTA: Per realitzar aquestes accions és necessari obrir el correu. Els enllaços no funcionen en la vista prèvia
Per a veure les condicions d'ús d'aquest servei i administrar les seves dades Premi aquí
Per a deixar de rebre el butlletí Premi aquí
Turisme de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida