Conveni entre Turisme de Lleida i la Cooperativa Tele Ràdio Taxi per potenciar la difusió de l’oferta turística de la ciutat
Turisme de Lleida ha signat un conveni de col·laboració amb el la Cooperativa Tele Radio Taxi Lleida SCCL, per mitjà del qual el servei de taxis col·laborarà en la difusió d’oferta turística de la ciutat.
01/02/2013
El conveni estableix que es facilitarà material informatiu turístic als professionals del servei de taxi per tal que el taxistes en puguin fer difusió entre els seus clients forans.
Des de Turisme de Lleida també hi ha el compromís d’informar a la Cooperativa dels taxistes de l’agenda d’esdeveniments previstos a Lleida per tal que els membres de la cooperativa disposin de la informació necessària per tal que es procedeixi a adaptar els serveis a les puntes de demanda generada pels esdeveniments.
La cooperativa del taxi es compromet a informar i impulsar conjuntament amb la Turisme de Lleida programes de formació continuada amb una clara vocació d’atenció al client, difondre entre els seus associats les activitats d’aquest conveni i facilitar l’assistència dels conductors de taxi a les activitats de formació organitzades per Turisme de Lleida.

http://www.taxilleida.com
 
Lleida acollirà a l'octubre l'Assemblea de la Xarxa de Ciutats AVE
Farà 10 anys de l’arribada de l’Alta Velocitat a Lleida

31/01/2013
Lleida serà la seu a l'octubre de l’Assembla de la Xarxa de Ciutats AVE, una trobada que coincidirà amb el desè aniversari de l’arribada de l’Alta Velocitat a Lleida .
Lleida va ser una de les ciutats fundadores de la xarxa i la va presidir entre 2008 i 2011, fins que va passar el relleu a Sevilla.
La participació de Lleida en la Xarxa AVE contribueix a la internacionalització de la ciutat ja que, pel sols fet de formar-ne part, ja la comercialitzen dos operadors estatals (Muchoviaje i El Corte Inglés) i s’ha tancat un acord perquè també ho faci Rail Europe, que és el principal operador a nivell europeu.


http://reservas.avexperience.es/
 
Conveni Renfe per incentivar el Turisme de Negocis a la ciutat
Descomptes d’un 30% en els bitllets d’AVE que potenciarà Lleida com a ciutat de referència en el turisme de congressos i convencions i, també, com a destinació turística.
30/01/2013
Renfe mitjançant aquest conveni ofereix preus especials i descomptes per tots els assistents als congressos, convencions i fires que es realitzen a la ciutat.
El Compromís de Turisme es promocionar i publicitar els serveis de Renfe, i informar als organitzadors dels esdeveniments de la possibilitat d’acollir-se aquests descomptes .

Les dues parts es comprometen també a organitzar viatges de familiarització per vendre la destinació utilitzant els serves de Renfe.
www.renfe.com
 
Turisme de Lleida promourà la incorporació de restaurants de cuina lleidatana en l'oferta per a celíacs
Turisme de Lleida impulsarà i promocionarà plats adaptats a persones celíaques entre els establiments de restauració de Lleida.


23/01/2013
A través de Turisme de Lleida i conjuntament amb la Federació d’Hostaleria s'incitivarà als establiments que incorporin línies específiques per a persones que pateixen aquesta intolerància a la vegada que es promourà la creativitat gastronòmica.

Turisme de Lleida promourà accions de sensibilització social en referència als celíacs, destacarà a la guia de Lleida que Turisme de Lleida aquells restaurants aptes per a celíacs amb el símbol de l’Associació de celíacs de Catalunya, i també, divulagarà tota aquesta informació als Departaments de Digestologia dels hospitals de Lleida.

Per la seva banda, l’Associació de Celíacs de Catalunya, mitjançant la vocalia de Lleida, farà promoció i divulgació amb les seus mitjans del restaurants amb plats aptes per a celíacs de Lleida.
En aquest moments hi ha quatre restaurants que ofereixen plats per a persones que pateixen intolerància al gluten.

Actualment, segons la delegació a Lleida de l’Associació de Celíacs de Catalunya, hi ha 400 lleidatans i lleidatanes que són celíacs.

www.celiacscatalunya.org
 

Espònsors:

Col·laboradors:

Amb el suport de:

NOTA: Per realitzar aquestes accions és necessari obrir el correu. Els enllaços no funcionen en la vista prèvia
Per a veure les condicions d'ús d'aquest servei i administrar les seves dades Premi aquí
Per a deixar de rebre el butlletí Premi aquí
Turisme de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida