Turisme de Lleida posa al teu abast les Experiències Turístiques Enogastronòmiques per descobrir Lleida d'una manera diferent.
Nextel operador turístic soci de Turisme de Lleida en el programa agregadors proposa una sèrie d'experiències enogastronòmiques per gaudir de la cultura del vi d’una manera pausada, sense presses, a peu de vinya i disfrutar de la gastronomia Lleidatana.
09/04/2013
Wine Premium Experience

Visitar un dels següents cellers:

•VINYA ELS VILARS, un petit celler amb un vi excel·lent. Els seus secrets, una producció limitada amb només 15.000 litres l’any, i sis hectàrees de superfície.
•RAIMAT, celler on es barreja tradició, modernisme i innovació.
•MAS BLANCH I JOVÉ, celler que combina una enorme sensibilitat i passió per la terra i per l’art.
Descripció de l’activitat:
Entrada a l’hotel escollit, amb règim d’allotjament i esmorzar. Depenent de l’hora d’arribada podrem gaudir de les activitats el mateix dia o el dia de sortida. Dinarem o soparem en un dels millors restaurants gastronòmics de Lleida amb vi de la DO Costers del Segre. Visitarem el celler escollit.

Per gaudir d'aquesta experiència o de la resta de propostes contactar a reserves@nextel.travel
 
ANEM DE TAPES?
Del 11 al 28 d'abril
10/04/2013
Arriba la quarta edició d’ANEM DE TAPES? amb més de 30 restaurants i bars participants que durant 18 dies conviden a una tapa més una canya o copa de vi per només 2,5€
La primavera ja és aquí. Per tant, els plats calents i la cullera passen a un segon pla per donar pas a unes temptadores elaboracions fresques i de temporada que conviden a gaudir d’una cuina de color, més sana i a l’aire lliure.
Un assortit de primavera de la ma dels 33 restaurants lleidatans que participen en aquesta nova edició ANEM DE TAPES? Aprofita els 18 dies, de l’11 al 28 d’aquest mes, per sortir de tapes a un preu únic de 2,5€ amb canya o copa de vi inclosa.
Consulta la informació dels establiments participants
 
Mostra de Cinema Llatinoamericà del 12 al 19 d'abril
La Mostra ofereix la projecció de llargmetratges, curts, documentals i cinema infantil. A més promou mitjançant activitats paral·leles com exposicions -una altra manera d'apropar-nos al cinema i a la cultura de Llatinoamèrica.

09/04/2013
El cinema és una indústria on cal mantenir els engranatges en funcionament perquè produeixi riquesa espiritual i material. Apropar la cultura de l'altra banda de l'Atlàntic i fomentar l'intercanvi i les relacions entre productores és una tasca fonamental per la bona salut de les relacions entre Europa i l'Amèrica Llatina i una excel·lent manera de promoure nous projectes que dinamitzin les nostres economies.

Arribar a la dinovena edició no és fa només amb perseverança. El públic de Lleida i d'arreu ha sabut connectar amb el cinema actual i les retrospectives projectades en les diferents edicions. La diversitat de l'oferta temàtica i d'edat apropa a diferents sectors a la cinematografia llatinoamericana. La Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya realitza també una tasca de difusió del cinema català a l'Amèrica Llatina, completant així el cercle d'intercanvi entre ambdues regions. Un treball que aquest any s'ha reconegut a Argentina on la Mostra ha estat declarada d'interès cultural.

Us animem a participar de la 19a edició de la Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya que és celebra a Lleida del 12 al 19 d'abril. Per consultar el programa
 
Lleida, seu del Congrés Estatal de l’Associació d’Empreses Organitzadores de Congressos i Reunions de 2016
La Llotja, seu del Congrés Estatal de l’Associació d’Empreses Organitzadores de Congressos i Reunions de 2016, que aplegarà uns 250 organitzadors d’esdeveniments d’arreu de l’Estat Espanyol
09/04/2013
La Llotja de Lleida ha estat l’equipament escollit per la Junta de l’Associació d’Empreses Organitzadores de Congressos i Reunions (OPC’s) per realitzar el seu congrés nacional de l’any 2016, que aplegarà uns 250 organitzadors professionals de congressos i convencions de l’Estat espanyol.

El responsable de Turisme de Lleida i Conseller Delegat de la Llotja, Fèlix Larrosa, i el President de l’Associació Catalana d’OPC’s, Rafel Peris, han coincidit en senyalar la importancia d’acollir un esdeveniment d’aquestes característiques, adreçat a prescriptors amb unes carteres de clients molt significatives. A més, Peris ha remarcat que aquest certamen servirà per situar Lleida dintre del circuit de congressos i donar a conèixer les seves potencialitats entre els organitzadors professionals.L’OPC Espanya organitza cada any el principal congrés de les empreses i professionals especialitzats en la organització de congressos i reunions a Espanya. La Federació Espanyola d’Empreses Organitzadores Professionals de Congressos, OPC Espanya, aglutina 15 associacions autonòmicas d’empreses OPC. Fundada l’any 1992 per 6 associacions, compta en aquests moments amb 105 empreses associades de ple dret i 201 empreses col·laboradores.
 

Espònsors:

Col·laboradors:

Amb el suport de:

NOTA: Per realitzar aquestes accions és necessari obrir el correu. Els enllaços no funcionen en la vista prèvia
Per a veure les condicions d'ús d'aquest servei i administrar les seves dades Premi aquí
Per a deixar de rebre el butlletí Premi aquí
Turisme de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida