Turisme de Lleida posa al teu abast les Experiències Turístiques per descobrir l'art i la cultura de Lleida
Valentí Gestió Turiística operador turístic soci de Turisme de Lleida en el programa agregadors proposa una sèrie d'experiències de cap de setmana per gaudir de la cultura i de l'art a la ciutat de Lleida
15/04/2013
Els tresors de Lleida Escapada. Caminant per Lleida. Art i cultura de Lleida

El bon clima del què gaudeix Lleida a la primavera, convida al viatger a passejar per la ciutat i els seus carrers plens de tradició i cultura.
En aquest programa estan incloses aquelles visites que ningú es pot perdre com el Castell de l’Orde dels Templers del s.XII. el conjunt monumental de la Seu Vella, referència simbòlica dels lleidatans, el Museu de Lleida, més de 7.000 m. quadrats de història.

Per a més informació d'aquesta escapada o de la resta de propostes contactar amb Valentí Gestió Turística
 
Turisme de Lleida surt al carrer per la Diada de Sant Jordi
Com cada any, Turisme de Lleida sortirà al carrer per la Diada per mostrar totes les publicacions vinculades amb la ciutat. La parada estarà instal•lada davant l'oficina de turisme i com a novetat aquest any compartirà espai amb el Museu Jaume Morera on es podrà trobar un recull de publicacions i dels catàlegs de les millors exposicions que ha organitzat el Museu al llarg dels anys.
15/04/2013
Com a novetats d’enguany, destaquem el llibre “El seguici de la Festa Major de Lleida” on es podran trobar imatges dels principals elements culturals i populars de la Festa Major. També destaquem “Lleida en escaire i cartabó” on l’autor Fèlix Montagut recull el principal patrimoni i arquitectura de la ciutat sota la tècnica del dibuix en rotring, escaire i cartabó i finalment per als més menuts també podran trobar el darrer conte del Club Banyetes on inclourà un disc amb les cançons del musical.

Passa’t per la Turisme de Lleida i gaudireu de descomptes i obsequis durant el dia de Sant Jordi.

De les 12.00h a les 13.00h els autors del llibre " El Seguici de la Festa Major de Lleida " signaran llibres a la Parada de Turisme de Lleida.

 
Visita el Castell Templer de Gardeny i descobreix l'Ordre del Templer!
El Centre d’Interpretació de l’Orde del Temple és un espai singular que ofereix al visitant un apassionant viatge a una de les comunitats religioses més interessants i controvertides de la nostra història.

15/04/2013
Qui desitgi retrocedir vuit segles i submergir-se en plena era templera, només cal que visiti el Castell on podrà trepitjar i veure les mateixes estances i espais que els anomenats soldats de Crist trepitjaven quan la casa templera de Gardeny era un dels centres neuràlgics i de poder del Temple a la Corona d’Aragó

Preu entrada
Tarifa General: 2.60 euros inclou entrada i audioguia
Tarifa Reduïda: 1.60 euros( pensionistes, titulars del carnet jove, estudiants, família nombrosa, joves de 7 a 21 anys )
Tarifa Gratuïta: de 0 a 6 anys, Carnet Club Super3, i a partir dels 65 anys.

Horaris :
Dissabtes i Diumenges de 10.00h a 13.30h

Descobreix la nova visita virtual
 
Ilerda Serveis, líder del seu sector a Lleida, compleix 25 anys de vida
Desprès de 25 anys de treball dur, Ilerda Serveis, empresa especialitzada en la comercialització de productes i serveis per a la neteja professional i la higiene industrial, celebra enguany 5 lustres de vida transformada en una empresa moderna, en plena expansió i líder del sector a Lleida.
19/04/2013
L’any 1988 Fulgenci Cerón funda Ilerda Serveis; tot i les lògiques dificultats inicials, es consolida en el mercat de la distribució de productes de neteja d’una manera ferma i continuada.

En el seu desenvolupament ha estat fonamental la seva aposta per la incorporació de nous productes i serveis al seu catàleg, adaptar-se a les necessitats dels clients i ser molt curosos en la prestació del servei, com fa palesa l’obtenció de la ISO 9000 l’any 2000 –la 1ª empresa del sector a Lleida en aconseguir-ho-.

Ilerda Serveis, que compta en l’actualitat amb una plantilla formada per 18 persones, va tancar l’exercici de 2012 amb un increment en la seva facturació d’un 9% respecte a 2011, situant-se en el llindar dels 2.800.000 euros (la previsió per aquest 2013 és superar els tres milions d’euros).

Tot això, unit a la seva implicació amb la societat lleidatana -col•laboracions amb equips esportius, actes socials, benèfics ... -, ha fet d'Ilerda Serveis un model a seguir. Aquest esforç s'ha vist reconegut amb l'obtenció de diferents guardons com el premi PIMEC 2012 a l’empresa comercialitzadora més competitiva de Catalunya o el de millor empresa de comerç de Lleida, atorgat per la Cambra de Comerç, entre altres.

 

Espònsors:

Col·laboradors:

Amb el suport de:

NOTA: Per realitzar aquestes accions és necessari obrir el correu. Els enllaços no funcionen en la vista prèvia
Per a veure les condicions d'ús d'aquest servei i administrar les seves dades Premi aquí
Per a deixar de rebre el butlletí Premi aquí
Turisme de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida