Turisme de Lleida posa al teu abast les Experiències Turístiques per descobrir els paisatges i la natura
Pirineu Emoció operador turístic soci de Turisme de Lleida en el programa agregadors proposa una sèrie d'experiències de cap de setmana per gaudir del paisatge i la natura
24/04/2013
Pels amants dels trens… la millor manera de conèixer Lleida.
L'operador turístic Pirineu Emoció ofereix gaudir d’un cap de setmana a la Catalunya interior.Un viatge amb el Tren dels Llacs per admirar el paisatge, a més a més d’assaborir els secrets dels productes de la terra ferma.

Sortida tots els dissabtes de Barcelona o de Tarragona en tren Alvia/AVE segons horari fins arribar a Lleida. Enllaç amb el Tren dels Llacs i arribada a La Pobla de Segur per ser traslladats en taxi al poble de Salàs de Pallars i visitar les Botigues-Museu. Dinar en un restaurant local i visita del magnífic conjunt modernista Casa Mauri. Retorn a Lleida en tren o autocar de línia (segons disponibilitat) i allotjament en un hotel pròxim a l’estació de la capital de la Terra Ferma, en règim de mitja pensió. El diumenge, visita guiada al monument més emblemàtic de Lleida, la Seu Vella i dinar de territori en un bon restaurant local. Tarda lliure i retorn a Barcelona o Tarragona en tren Alvia/AVE.

Per a més informació d'aquesta escapada o de la resta de propostes contactar amb Pirineu Emoció
 
Una espasa cristiana, souvenir oficial de la XVIII Festa de Moros i Cristians de Lleida
Sèrie limitada de Turisme de Lleida en el marc del programa “Obra amb Fets Socials”


25/04/2013
Una espasa templera que identifica la capitania dels urgellencs per al bàndol cristià és el souvenir oficial de la XVIII Festa de Moros i Cristians de Lleida. Un record en forma de pin i fet de llautó que tant lleidatans com turistes poden adquirir a la botiga de Turisme de Lleida per 20 euros. L’espasa, de la què s’ha fet una sèrie limitada de 75 unitats,
El pin de l’espasa templera destinarà part dels beneficis de venda a l’associació lleidatana en el marc del programa “Obra amb Fets Socials”.
L’obsequi oficial d’aquest any es una espasa templera com a clar homenatge a la capitania dels urgellencs; la comparsa cristiana que llueix sempre una indumentària templera en les desfilades.
S'’ha volgut donar importància a la capitania cristiana que defensarà la ciutat d’Ilerda que caurà en mans sarraïnes el proper 19 de maig.

L’obsequi oficial de la Festa de Moros i Cristians de Lleida és una iniciativa que va endegar-se l’any passat per primer cop amb l’edició d’una sèrie limitada d’una espasa sarraïna obra de la dissenyadora Judith Tremosa. La intenció és fer un col·leccionable dels diferents souvenirs que es vagin fent cada any. 
Aquest dissabte visita la Catedral Nova de Lleida
Dins del programa oficial d'activitats de Catalonia Sacra, el dissabte dia 27 d'abril de 2013 es farà un recorregut guiat per la Catedral de Santa Maria Assumpta de Lleida.

25/04/2013
Catalonia Sacra és una iniciativa dels bisbats amb seu a Catalunya. El seu propòsit és donar a conèixer el patrimoni arquitectònic i artístic vinculat a l’Església Catòlica, i ajudar a la seva visita. Aquest patrimoni, que representa una altíssima proporció de la riquesa patrimonial del territori, és el resultat de 2000 anys de vinculació entre el cristianisme, la cultura, la identitat i l’espiritualitat del país.

La Catedral Nova de Lleida, dedicada a l'Assumpció de la Mare de Déu, està ubicada a la plana de la ciutat de Lleida, a l'eix vora el riu, marcat per l'antiga via romana i erigida en la Lleida moderna.
Iniciada l'any 1761, es consagrà vint anys més tard, elegant, noble, pausada, diàfana. Mare de totes les esglésies de la diòcesi de Lleida.

La visita s'iniciarà a les 11'45h als peus de la nau central de la catedral. L'activitat és completament gratuïta i no requereix d'inscripció prèvia.Per a més informació de Catalonia Sacra
 
Descobreix els Templers!
El Centre d’Interpretació de l’Orde del Temple és un espai singular que ofereix al visitant un apassionant viatge a una de les comunitats religioses més interessants i controvertides de la nostra història.
25/04/2013
Qui desitgi retrocedir vuit segles i submergir-se en plena era templera, només cal que visiti el Castell. Podrà trepitjar i veure les mateixes estances i espais que els anomenats soldats de Crist trepitjaven quan la casa templera de Gardeny era un dels centres neuràlgics i de poder del Temple a la Corona d’Aragó

Preu entrada
Tarifa General: 2.60 euros inclou entrada i audioguia
Tarifa Reduïda: 1.60 euros( pensionistes, titulars del carnet jove, estudiants, família nombrosa, joves de 7 a 21 anys )
Tarifa Gratuïta: de 0 a 6 anys, Carnet Club Super3, i a partir dels 65 anys.

Per a més informació del Castell Templer de Gardeny
 

Espònsors:

Col·laboradors:

Amb el suport de:

NOTA: Per realitzar aquestes accions és necessari obrir el correu. Els enllaços no funcionen en la vista prèvia
Per a veure les condicions d'ús d'aquest servei i administrar les seves dades Premi aquí
Per a deixar de rebre el butlletí Premi aquí
Turisme de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida