Compromís unitari per la qualitat de la gastronomia lleidatana
Una seixantena d'empreses i entitats dels sectors agroalimentari i dela restauració s'adhereixen al Codi de Bones Pràctiques de la Gastronomia Lleidatana impulsat per Turisme de Lleida.
16/05/2013
Lleida s'ha compromès per la qualitat de la seva gastronomia. Una seixantena d'empreses i entitats del sector gastronòmic i agroalimentari s'han adherit al Codi de Bones Pràctiques promogut per Turisme de Lleida, que pretén situar la gastronomia lleidatana en un alt nivell, prioritzant l'ús de productes de la terra i de temporada i fomentat la cuina saludable. El codi és l'eina de treball que permentrà treballar en una única direcció per incrementar les capacitats individuals i assolir l'èxit col.lectiu, establint un sistema d'aliances i cooperació entre el sector públic i el privat.

 
Les maduixes de Lleida, protagonistes d'unes noves jornades gastronòmiques a la ciutat
La maduixa de Lleida és una de les joies més desconegudes de l'Horta de Lleida, amb una mida més petita que les convencionals i molt delicada, però amb un gust extraordinari i un aroma i una dolçor excepcionals.

17/05/2013
Els restaurants que formen part d'aquestes jornades gastronòmiques són: Bonum, Cal Nenet, Can Miquel, Celleret del Segre, El Cau de Sant Llorenç, El Celler del Roser, El Mirador dels Camps Elisis, Ferreruela, Gastronomik 2.0, Hotel NH Pirineus, Hotel Zenit Lleida Restaurant Llavorsí, L'Àlzumar, La Huerta, Neoparc, Oasis, QR Cafè, Santbernart i Xalet Suís.

El projecte s'ha impulsat des de Turisme de Lleida amb la col.laboració de la regidoria de Medi Ambient, Supermercats Plus Fresc i Hortivalls i es farà de l'11 al 19 de Maig.

Per a més informació
 
El Vi Bus visita el Celler de Raimat diumenge dia 19 de maig
Les diferents sortides es realitzen durant tots els diumenges de maig i juny fins al 7 de juliol. Tenen un cost de 20 euros per persona - inclou el transport, el guia acompanyant, la visita al celler i les vinyes, el tast de vins i l'assegurança de viatge.
13/05/2013
Raimat, la vinya que va vèncer el desert

El 1914 Maneul Raventós va iniciar una de les seves grans obres: Raimat. Per dur a terme el seu anhelat projecte va vèncer les dificultats de productivitat i fertilitat de la terra. El primer celler es va construir el 1918 per l'arquitecte modernista Rubió i Bellver Actualment Raimat és un dels centres de recerca vitícola i enològica més innovadors del món. En l'últim any els vins del celler han rebut més de 30 premis a nivell internacional.
És una bona oportunitat perquè lleidatans i visitants coneguin de ben aprop els atractius enogastronòmics del territori.

Per a més informació del Vi Bus i de la ruta del Vi
 

Espònsors:

Col·laboradors:

Amb el suport de:

NOTA: Per realitzar aquestes accions és necessari obrir el correu. Els enllaços no funcionen en la vista prèvia
Per a veure les condicions d'ús d'aquest servei i administrar les seves dades Premi aquí
Per a deixar de rebre el butlletí Premi aquí
Turisme de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida