Puja al Bus Turístic i visita el Castell Templer de Gardeny!
El Castell de Gardeny obert de dimarts a diumenge permet l'entrada gratuïta per als usuaris del bus!
20/07/2012
Si visiteu el Castell de Templers per mitjà del bus turístic podeu tornar a agafar el bus sense pagar de nou el bitllet.

El bus turístic és un vehicle descobert d’una sola planta amb capacitat per a 44 persones, que aquest any estrena retolació amb motius del Castell de Gardeny.

El Castell Templer de Gardeny, està obert en horari de 10h a 13.30h de dimarts a diumenges i festius i les tardes de dimarts a dissabte de les 17h a les 19.30h.

El bus turístic realitza 11 parades i circula tots els dies de la setmana. De dilluns a dijous i diumenges a les 10h, 11h, 12h, 17h, 18h, 19h i 20h. Els divendres i dissabtes l'horari s'allarga fins a les 22h.

Us permetrà descobrir la ciutat d’una forma còmoda i simpàtica, amb un servei automatitzat de guiatge que va explicant els elements més atractius de la ciutat i els seus valors patrimonials.

El preu correspon al bitllet ordinari: 1,10€.
Fins al 14 d'octubre!
 
El Centre BTT de Turisme de Lleida una bona alternativa per aquest estiu
20/07/2012
El Centre BTT organitza activitats per aquest estiu com sortides de marxa nòrdica, taller de reparació de bicicletes etc.

Cal recordar que l’equipament es troba ubicat a l’Avinguda Pearson 88 del Barri de Pardinyes que està obert tots els caps de setmana :

DISSABTE: 11-15h i 18-24h
DIUMENGE: 11-15h i 18-22h

També obre sota reserva prèvia per dinars, sopars, lloguer de material o activitats en grup.

El Centre de BTT, permet a residents i visitants gaudir de la pràctica de la bicicleta en un espai natural com és la mitjana.

S’Organitzen rutes guiades en bicicleta, activitats a la natura per a grups i escolars, servei de cafeteria, vestuaris i lloguer i neteja de bicicletes.

També es el punt de sortida de diferents rutes senyalitzades habilitades per la pràctica lliure de la bicicleta tot terreny.

 
Descobreix la Lleida Secreta !
Veniu , a conèixer la historia de la Lleida secreta
20/07/2012
La Lleida secreta és una ruta que permet conèixer vestigis romans i medievals de l’antiga ciutat. Restes de muralles, esglésies, i altres elements que han sobreviscut al pas del temps i es troben en llocs ocults.

Es tracta d’un projecte de recuperació dels elements del patrimoni arqueològic i històric de la ciutat que s’han incorporat a les visites culturals i turístiques i que s’emmarca dins dels eixos de política turística municipal- la promoció i gestió del patrimoni històric artístic de la ciutat- .

Horari: 10.30h a 13.30h :

5 agost Les Adoberies

Les Adoberies, situades al número 9 de la Rambla Ferran , que són les més antigues de l’estat espanyol i les que millor s’han conservat

19 agost Muralles medievals d'Anselm Clavé 47

En aquesta sala es conserven restes de les muralles i torres de la ciutat de Lleida d’època medieval andalusina (segle IX-X dC) i feudal (segle XII-XIV) trobades l’any 1998.

 

Espònsors:

Col·laboradors:

Amb el suport de:

NOTA: Per realitzar aquestes accions és necessari obrir el correu. Els enllaços no funcionen en la vista prèvia
Per a veure les condicions d'ús d'aquest servei i administrar les seves dades Premi aquí
Per a deixar de rebre el butlletí Premi aquí
Turisme de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida